Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Отново рок звезди в Каварна

2008-06-19   |  avtora.com

Manowar, Slayer, Alice Cooper и In Flames ще са специалните гости на тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест в гр. Каварана, стана ясно по време на пресконференция, организирана по повод фестивала. Организатори на тридневното събитие, което ще се проведе на стадион Калиакра в Каварна, са Жокер Медиа в партньорство с Община Каварна.

Фестивалът започва на 5 юли с концерт на легендарната група Manowar, която събра 20 хиляди души по време на заключителния концерт на Калиакра Рок Фест през 2007 г.

На 6 юли на стадиона в Каварна ще пее бащата шок-рока Alice Cooper. Фестивалът ще бъде закрит на 7 юли с общ концерт на шведите In FLames и траш метъл величията Slayer.

"За трите дена очаквам посещаемост от около 35 - 40 хиляди души. Очаквам и разширяване на продажбите на билети в Румъния", каза кметът на Община Каварна Цонко Цонев по време на пресконференция.

Фестивалът Калиакра Рок Фест се организира за трета поредна година и се смята за едно от най-значителните рок събития на Балканския полуостров. В рамките на предишните му две издания са гостували групи като Manowar, Motorhead, Heaven and Hell, Twisted Sister, Testament и Helloween.

Цената за тридневния билет за събитието е 90 лв., като ще има възможност феновете да си купуват и билети за отделните концерти.

Програмата на Калиакра Рок Фест 2008 е следната:

• Manowar и Alice Cooper - Стадион Калиакра, Каварна, 05 и 06.07.2008
• Manowar и Slayer + In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 05 и 07.07.2008
• Alice Cooper и Slayer + In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 06 и 07.07.2008
• Manowar, Holyhell, Sixth Sense - Стадион Калиакра, Каварна, 05.07.2008
• Alice Cooper - Стадион Калиакра, Каварна, 06.07.2008
• Slayer, In Flames - Стадион Калиакра, Каварна, 07.07.2008


Разгледайте нашите оферти в Каварна

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване