Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

ОББ сваля лихвите по жилищните кредити до 7%

2010-10-11   |  Монитор, 08.10.10

Преференциални лихвени нива от 7% в евро и 8% в лева обяви Обединена българска банка (ОББ) до 31 декември 2010 с новата си оферта „Първо жилище”. Тя важи за клиенти, които искат да закупят своето първо собствено жилище.

ОББ понижава лихвите по ипотечните си кредити за покупка на жилищен имот до 7,25% в евро и 8,25% в лева, при превод на работна заплата от страна на клиента в банката и заплащане на комунални услуги. Стандартният годишен лихвен процент за този тип кредити вече е 7,75% в евро и 8,75% в лева. Банката освобождава клиентите от такса за кандидатстване в периода 7 октомври - 31 декември 2010 г. за всички ипотечни кредити. Новите промени са в сила от 7 октомври и са част от политиката на ОББ за подобрение на условията по ипотечните кредити. От 2008 година досега банката непрекъснато намалява лихвените нива по кредитни продукти за физически лица и облекчава клиентите с по-ниски такси при кандидатстване.

ОББ предлага ипотечни кредити за покупка на жилище с размер до 500 хиляди лева или 250 хиляди евро и срок на изплащане до 35 години като максималната възраст на кредитополучателите към датата на издължаване на кредита вече е 70 години.

Разгледайте нашите ИМОТИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване