Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Планинските курорти в България предлагат много изгодни цени

2009-09-09   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Един от основните положителни ефекти от кризата е саморегулирането на пазара на недвижими имоти в България и в частност – падането на цените в големите планински курорти в страната.

Вече закупуването на ваканционен имот в зимен курорт не е недостижима мечта, запазена само за хората с по-големи финансови възможности, тъй като на места цените са паднали с до 50 процента в сравнение с миналата година. Офертите на сайта на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС в големите ски курорти доказват, че ваканционните имоти са станали по-достъпни през последните няколко месеца.

Така например цените на апартаментите в една от топ офертите на агенцията – ваканционният комплекс Белведере Холидей Клуб в Банско – са с над 37% по-ниски, започвайки от малко под 35 000 евро. Срещу тази цена собствениците получават функционален апартамент и превъзходни удобства и съоръжения за отдих и развлечение.

Цената на завършен двустаен апартамент в друга оферта на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС отново в Банско – ваканционен комплекс Белмонт – започва от 28 000 евро, като доскоро е била над 40 000 евро. Разположен само на кратка разходка от лифта, Белмонт предлага качествени имоти с хубави гледки и разнообразни удобства и съоръжения.

Напълно обзаведен тристаен апартамент в комплекс "Маунтвю Лодж" в Банско се предлага на цена от 35 100 евро, като цената му е намалена с близо 30 процента. Апартаментът се състои от удобна дневна с трапезария, коридор, баня с тоалетна и две просторни спални и е стилно обзаведен и готов за нанасяне.

Основно офертите в Банско са на луксозни имоти на изключително изгодни цени като този напълно обзаведен стилен апартамент с площ от 70 кв.м., чиято цена в момента е 36 200 евро и е намалена с над 60 процента.

Боровец е друг зимен курорт, където цените паднаха през последните няколко месеца и макар да не достигат темповете на намаление на цените в Банско и там могат да се намерят интересни оферти на апартаменти за около 600 евро/кв.м. като тази оферта на апартамент в комплекс „Игъл Рок” с чиста площ от 98 кв.м. и с обзаведена кухня за 59,000 евро.

Казано накратко, ваканционните имоти в планинските курорти стават все по-достъпни, като срещу цената им купувачът получава не само приятно място, където да отдъхне и да се отдаде на любимия си спорт, но и множество допълнителни услуги като СПА процедури, басейн, фитнес зала и др. Съветът на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е да търсите точното съотношение между цена, качество и локация, като сега е точният момент, тъй като пазарът е насочен изключително към купувача.

Разгледайте нашите оферти на ваканционни имоти в зимни курорти

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване