Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Морски ваканционен комплекс съчетава красива природа и всички удобства на големия курорт

2009-07-20   |  Деси Бакърджиева, stroitelstvoinfo.com, 20.07.2009

В последна фаза на реализация е проектът “Сънсет Кошарица”. До края на август ще приключи третата част на един от най-отличаващите се ваканционни обекти по българското Черноморие. Той представлява луксозен жилищен ансамбъл от затворен тип, който предлага рядка комбинация от напълно самостоятелен ваканционен комплекс, разположен сред красива природа, и бърз и лесен достъп до всички удобства на големия курорт. Намира се в подножието на Стара планина, в края на село Кошарица - само на 6 км от Слънчев бряг и на 30 минути от летище “Бургас”.

Местоположението е уникално, тъй като е близо до морския бряг и в същото време далеч от шума на тълпите. Гледката във всички посоки създава невероятно усещане, тъй като от едната страна се вижда морето, а от другата се извисяват зелените хълмове на планината. Друго предимство на района е, че въпреки нарасналата популярност на селото “Сънсет Кошарица” остава извън натовареността на гъстозастроените райони. Причината е, че комплексът е ситуриан на територия, определена като екозона, включена в програмата “Натура 2000”. Той е част от местен проект за енергийна ефективност. Тези два ключови фактора са вложени в дизайна и строителството на обекта, за да гарантират, че и предприемачът, и собствениците на апартаменти ще допринасят за опазването и защитата на околната среда в района.

Инвеститор на луксозния комплекс е “Бийч Апартмънтс” ООД. Архитектурната част е дело на проектантската фирма “Art New Vision”. Строителството се изпълнява от “Евробилдинг Инженеринг” ООД. Ексклузивен консултант по продажбите и отдаването под наем на площите в проекта е “Бългериан пропертис” ООД. Управлението и поддръжката на сградите е поверено на “Пропърти Мениджмънт БГ”.

“Сънсет Кошарица” се състои от две пететажни сгради, разположени една срещу друга. Обектът разполага с три типа апартаменти - ателиета и жилища с 2 и 3 спални. Заложените екстри предоставят допълнителни възможности за почивка и релаксация на територията на комплекса. Предвидени са лоби бар и кафене за гостите. Между сградите е построен и голям басейн с отделна детска част и тенис корт, който може да се използва и като игрище за волейбол или баскетбол. “Сънсет Кошарица” разполага още с площадка за деца и добре аранжирани градински площи.

Собствениците ще имат възможност да ползват и всички услуги на територията на целия комплекс, които включват 5 басейна и 3 мокри бара, спортен център с фитнес зала и зала за аеробика, модерен SPA център, салон за красота, два ресторанта, конферентна зала за 120 души с аудио- и видеоапаратура, минимаркет.
Над 30 000 кв. м е общата разгъната застроена площ на комплекса. Първите му две фази - “Сънсет Апартмънтс I” и “Сънсет Апартмънтс II”, вече са завършени и са в експлоатация.

Гледайте филма за „Сънсет Кошарица”, показан по националната телевизия TV7

  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване