Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Свети Влас, едно от най-луксозните места по българското Черноморие

2008-05-27   |  Списание Максим

По всичко личи, че лятото все пак дойде и ако не искаш да се хвърляш в неразумни крайности, има няколко български курорта, на които си заслужава да хвърлиш око. Един от тях е Свети Влас – приятна атмосфера, уютни заведения, изискан стил, при това – на две-три спирки от лудницата на Слънчев бряг (тоест щом ти се иска да се омешаш с агитката на Ливърпул, за пет минути си там).

Диневи Ризорт разполага с над 2500 легла в апартаменти 4 и 5 звезди, включени в каталозите на световните туроператори. Апартаментите са възможно най-близо до плажа на Влас, ползват някои общи съоръжения и имат централизирано управление, което, както се казва, е част от усилията на Диневи Груп да придаде клубен характер на дестинацията.

Друга изключително приятна изненада в Св. Влас е, че няма вероятност в малките часове да подскочиш в леглото си от силна музика в близката дискотека/кръчма, а другата – редицата изкусителни заведения, било то ресторанти или барове. Сред тях са и разположените край самата марина бар Планет, ресторантите Адмирал и Палас.

Самото яхтено пристанище не само е първото в България, но е и на световно ниво (доказателство е признанието на списание „Суперпорт”, най-престижният каталог за яхтени пристанища в света, което миналата година включи марината в класацията си за най-добрите в света). Това е и една от причините броят на чуждестранните супер луксозни лодки в Свети Влас непрекъснато да нараства, така че определено има какво да видиш на кея. Ако пък предпочиташ да акостираш със собствената си яхтичка (какво като е на изплащане, да не е по-лоша от другите), знай, че няма от какво да се притесняваш. Пристанището предлага всички удобства – като се започне от ток и вода и се стигне до интернет, кабелна телевизия, телефон и факс. Понеже сме сигурни, че не си прост човек (защото иначе щеше да четеш друго списание или да не четеш изобщо), ще те зарадваме и с една чудесна културна вест. Миналата година Свети Влас се сдоби и с нов амфитеатър. Казва се Арена и се намира на неколкостотин метра от морския бряг. Програмата му е богата на културни събития от всякакъв род (без футболни мачове, сори) – театрални и музикални премиери, празненства по случай различни български празници и т.н. Истински празник за душата е и Акшън Аквапарк, разположен на около 3 км от Свети Влас.


Разгледайте нашите оферти в Свети Влас
  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване