Контакти
0

Недвижими имоти в района на Ъглен продава и отдава под наем

Разположено в Северна Българя, село Ъглен е част от община Луковит в Ловешка Област. То се намира по поречието на река Вит и е в близост до градовете Ловеч и Плевен, както и Луковит. В селото живеят около 900 души, като то е добре устроено. В района могат да се ловят мряна и уклей, скобар и речен кефал. Сред редовните събития в селото е панаира в края на август и събора за празника на Архангел Михаил, който се чества по стар стил.

Историята на селото се свързва с много легенди, а населението е източноправославно. В селото има паметник на загиналите в Руско-Турската война, както и паметник на загиналите през 1877 година. Сред природните забележителности, които следва да се споменат тук са скалите „Дупката“, „Червената скала“, „Рачковия Вир“ и скалата „Слончето“. В района има и няколко пещери като „Очилата“, „Воденицата“, „Селището“, „Кварцовата пещера“, „Духлатата пещера“, както и още много други.

Предлагането на недвижими имоти в село Ъглен и в района включва оферти за семейни къщи и вили, както и парцели земя с различен статут и площ. Ако търсите апартаменти за продажба и под наем в селото, то такива не се предлагат, а могат да бъдат намерени в близките градове Луковит, Плевен и Ловеч. Ако искате да закупите имот в района на селото или искате да обявите за продажба притежаван от вас имот, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви ви помогнат и консултират.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване