Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Аврен продава и отдава под наем

Село Аврен, чието старо име е Момино, е разположено в североизточната част на България и е административен център на община Аврен в област Варна. Селото се намира на около 7 км от село Садово и е разположено и източната част на Дунавската равнина. Климатът в района е умерено-континентален, а почвите са черноземи.

В село Аврен може да се посети църквата „Св. Великомъченица Параскева-Петка“, построена в далечната 1868 година, както и базовата астрономическа обсерватория към националната обсерватория „Николай Коперник“ във Варна. Други интересни места тук са образователната алея „Пътешествие сред звездите” до обсерваторията, анимационния и дегустационен пункт „Рибарска хижа” в рибарския район до яз. Паничката в село Аврен и познавателния маршрут „Камчийски лонгоз“.

В село Аврен и в района има предлагане на оферти за недвижими имоти, сред които къщи, вили и парцели. В случай, че търсите да закупите или да наемете имот в село Аврен, свържете се с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще намерим точния имот за вас, съгласно изискванията и бюджета ви.
Прочетете цялата информация
3 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Аврен?
Продажба
Голям правоъгълен парцел в село Юнак Близо до с. Аврен Земеделска земя с изтекъл план за застрояване Голям правоъгълен парцел в село Юнак с 62 метра лице на асфалтиран път. В селото има пощенски клон, лекарски кабинет, магазини за хранителни стоки, нов православен храм, читалище с библиотека, парк. Пътищата са в добро състояние и има редовен автобусен и железопътен транспорт до
€ 8 500
3 689.00 м2 (2 €/м2)
Тип на имота: Земеделска земя
Красен Захариев Брокер, Варна
Продажба
ПЪРВА ЛИНИЯ
Поземлен имот в местност Прибой, Варна Близо до гр. Варна Земя на първа линия море и плаж до от гр. Варна Отлично предложение за покупка на земя на първа линия в местност Прибой, Варна. Идеално местоположение - плаж, море и гора. Общата площ на имота възлиза на 5 021 кв.м., включва 3 поземлени имота. • трайно предназначение на територията: урбанизирана • начин на трайно
Продажба
Голям парцел в землището на Аврен Близо до гр. Варна 620 декара земя до Аврен и град Варна BULGARIAN PROPERTIES предлага за продажба голям парцел земя 620 дк в землището на село Аврен, община Аврен, област Варна. 352 дк са е със сменен статут и в регулация с изготвен ПУП със следните показатели: Кинт 0,8, Плътност: 35%, Озеленяване: 60%, височина макс. 10 м.
при запитване
620 000.00 м2
Тип на имота: Парцел в регулация
Красен Захариев Брокер, Варна
3 от 3 резултата

Изпратете запитване