Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Батово продава и отдава под наем

Село Батово се намира в североизточната част на България, като е част от област Добрич. След края на Руско-Турската освободителна война, в селото се заселват бежанци, които идват от Странджа и по-специално от село Крушево в Рупите, както и от село Кула в съседство.

Тогава селото е било населено с черкези, които се изселват, както и с татари, които се турцизират. Селото впоследствие придобива типичен странджански облик, и е единственото рупско село, което е извън самата Странджа планина. В периодите между 1913 – 1916, както и 1919 – 1940, село Батово е било под румънско робство. Сегашното си име селото получава през 1942 година.

В района на село Батово се намират местностите „Барут чешма“ и „Чашката”, които са към пътя за Чифлика Чукурово, а водата тук е минерална. Предлагането на недвижими имоти в Батово и района е прилично. Ако търсите къща или вила тук, или ако искате да инвестирате в парцел, на който да построите вашата къща, то нашата агенция за продажба и покупка може да ви помогне с намирането на оферти, избора и осъществяването на сделката.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Батово?
Продажба
Парцел до село Батово с. Батово Парцел 36.5 дка на 12 kм от k.k. Албена. За Инвестиция! Парцел - 36.5 дка на 12 kм. от k.k. Албена. Парцелът се намира в землището на с. Батово, обл. Добрич, на 200 м. от гл. път Албена - Добрич. Състои се от 10 дка Гора и 26.5 дка изоставени трайни насаждения. На север, в подножието си граничи с река Батова, на юг - с
1 от 1 резултата

Изпратете запитване