Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Покупко-продажба и наем на имоти

Основната дейност на нашата компания е посредничество и помощ при покупко-продажба или отдаване под наем на имоти от всички видове на територията на цяла България.

Още от създаването на компанията през 2002 година, ние изпълняваме различни задачи с обща цел подпомагане на клиентите си да придобият, продадат, наемат или отдадат под наем имот. Още през първата година от съществуването ни, нашата работа като агенция за недвижими имоти бързо се разрасна и ние обогатихме портфолиото си от услуги. Днес БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС може да бъде наречена консултантска компания за недвижими имоти, инвестиции и услуги.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е много повече от агенция за недвижими имоти! Защото ние осигуряваме пълно обслужване през целия процес на покупката на имот, но и след самата продажба, през годините, докато клиентът ни е собственик на имота. Ние много добре осъзнаваме необходимостта от последващи продажбата услуги и се погрижихме да ви ги предоставим, чрез създаването на няколко наши дъщерни фирми и отдели, които могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете.

За нас формулата на успеха се гради върху удовлетворението на клиента. Това е крайната цел на всичко, което правим в работата си. Ние вярваме, че всеки доволен клиент ще купи отново с нас или ще ни препоръча на своите близки и приятели. Не е достатъчно да откриете имота на своите мечти. Нужно е той да бъде обслужван и впоследствие, а вашите права да бъдат защитени. Покупката на имот е преди всичко инвестиция на немалко финансови средства, в актив, който трябва да работи за вас – дали под формата на втори дом за вас и вашето семейство, или под формата на възвръщаемост от отдаване под наем. Основна задача на вашия брокер е да ви посъветва така, че да вземете правилното решение. Покупката на имот трябва да е разумно вложение в бъдещето, което да ви донесе дивидент и увеличение на инвестирания капитал.

Колко агенти на недвижими имоти ще помислят първо за вас, а после за собствената си комисионна? Кой е заинтересован от това да направите разумна инвестиция? Кой ще се погрижи за вас и вашия имот след сделката?

Сигурен отговор на тези въпроси е БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС! Защото ние печелим, когато вие печелите! За нас е важно да работим така успешно и утре, както сме работили от 2002 година до сега. Ето защо ние се нуждаем от вашето одобрение и препоръка пред вашите близки.

Ето какво можем да направим за вас, когато купувате, продавате, наемате или отдавате имот в България:

• Ние поддържаме най-богатата база данни от недвижими имоти за продажба и под наем във всички основни градове, курорти в страната, както и във всички селски райони. С портфолио от над 40,000 имота вие ще направите най-добрия избор за покупката на имот. Полагаме огромни усилия да търсим и намираме разнообразни имоти, в най-атрактивните дестинации. Предлагаме новостроящи се имоти единствено от реномирани и доказали се строителни предприемачи. Имаме високи изисквания към всеки предприемач, който желае да предложи имотите си на нашите клиенти.

Използвайте нашата функция за ТЪРСЕНЕ и задайте своите критерии.

• Осигуряваме най-ниските възможни цени и сме готови да преговаряме с продавачите за допълнителни отстъпки. Вижте нашите най-изгодни предложения и имоти с намалени цени.

• Консултираме професионално своите клиенти, даваме им ценни съвети, помагаме им да направят най-добрия избор и да вземат правилните решения. Нашите брокери-консултанти мислят първо за вашия интерес, а после за своето възнаграждение. Защото всеки доволен клиент ще доведе поне още един нов!

• Оглед на всеки имот, който ви интересува, може да бъде организиран в удобно за Вас време, дори и през почивните дни. За да помогнем при вашия избор и за да ви спестим ценно време, повечето от нашите оферти разполагат с богата информация, описания, карти с местоположение, архитектурни планове, снимки, видео и много статистическа информация. Възползвайте се от тях! Когато решите кои имоти желаете да видите лично, ние ще ви изготвим оптимална програма на огледите и ще ви покажем всичко, от което се интересувате, като същевременно ще ви консултираме по всички аспекти на покупката на имот.

• Опитните юристи, работещи за нашата компания, ще направят пълни проверки на всеки един имот и ще подготвят за вас безупречни договори. За да бъдат защитени правата ви и да бъде сключена сделката без проблеми. Юридическата част е основна при покупката на имот. Ние знаем това.

• Изповядването на сделката пред нотариус и вписването и в Съда/регистъра е последният етап от придобиването на имота. Вашият консултант ще ви прави компания на самото изповядване пред нотариус, за да сте сигурни, че всичко ще завърши успешно.

• Още от първото запитване за имот, което направите към нас, вие ще имате персонален асистент в лицето на брокер-консултант от нашата компания. Той ще бъде с вас през цялото време, колкото е нужно. Ще отговаря на вашите въпроси, ще ви консултира и съветва, ще ви помага дори с най-малките неща. Питайте всичко за което се сетите – по телефон, e-mail, Skype или ICQ. Искайте огледи на всеки имот, който ви интересува. Дори и в извънработно време. Вие ще имате един усмихнат и образован човек, който да се грижи за вас. Това е нашата работа!

• Когато търсите имот под наем ще можете да се възползвате от отличния избор на имоти за дългосрочен или краткосрочен наем, в целия типов спектър, който поддържаме в нашата база данни. При наемите една от най-важните подробности е да сключите перфектен договор с наемодателя за да ползвате безпроблемно имота. Нашите консултанти и юристи ще се погрижат да защитят интереса ви максимално.

• В случай, че решите да обявите за продажба вашия имот, отново можете да разчитате на нас. Независимо от неговата локация, стандарт и екстри, ние бихме желали да ви помогнем в намирането на купувач и не само това! Ние ще се погрижим за широката реклама на Вашия имот по всички канали и медии, където той би могъл да привлече потенциален купувач. Хубави снимки и видео, изчерпателно описание и много друга информация ще спомогнат за продажбата. Ще ви подкрепяме в преговорите с всеки един сериозен клиент и ще работим за вашия интерес. Постигането на максимална продажна цена е приоритет за нас! Това е гаранция за добра сделка. Юридическата страна на сделката е работа, която ще поверим на нашия екип професионалисти.

Когато продавате имот с нас, можете да разчитате на няколко наши основни предимства: отлична познаваемост на нашата марка и добро реноме сред купувачи от чужбина и България, широкообхватно представяне на вашия имот във всички рекламни канали и специализирани медии, професионална консултация, опит в преговорите, мотивация за успешно приключване на вашата сделка.
Прочетете още полезна информация при продажба на Ваш имот.

• Ако пък вече притежавате собствен имот и желаете да намерите наемател за него, ние отново можем да сме ви полезни. Жилище, офис или бизнес имот? Краткосрочно отдаване под наем на Вашия ваканционен имот? Или пък искате дългосрочен наемател за градски имот или търговска площ? Свържете се с нас и ни дайте задачата. Разполагаме с дългогодишен опит на пазара на наемите и отлични позиции сред чуждестранни или български наематели. Богатата ни база данни от имоти под наем привлича всекидневно стотици сериозни клиенти, търсещи имот под наем в големите градове или курортите. Един от тях може да е вашият наемател.
Вижте още полезна информация при отдаване под наем на Ваш имот.

• За да сте максимално добре информирани за пазара на недвижими имоти в страната, нови оферти, последни тенденции и др. важна информация, абонирайте се за нашия седмичен бюлетин. Ние ще ви изпращаме най-новите и намалени имоти по е-мейл. Ще получавате редовно и анализите, които нашите топ специалисти изготвят. Тази информация ще ви помогне да взимате най-добрите решения, когато купувате, продавате, наемате или отдавате имот. Предлагаме и услугата Електронно известяване – абонамент за получаване на оферти по е-мейл по зададени от вас критерии. И всички тези услуги са напълно безплатни – те са създадени с грижа за вас – нашите клиенти!
Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още

Изпратете запитване