Контакти
0

Недвижими имоти в района на Белово продава и отдава под наем

Град Белово е част от област Пазарджик и се намира в южната част на България, недалеч от град Септември. Разположен е между три планини, а именно Рила, Средна Гора и Родопи, а през центъра на града минават реките Яденца и Марица. Град Белово е в началото на Горнотракийската низина и природата тук е много красива, като града е заобиколен от зеленина и гори.

На територията на град Белово се намира най-големият завод за хартия в България, който разполага и с техника за преработка на отпадъчна хартия. Освен това, в околностите на града има минерални извори, което благоприятства производството на безалкохолни напитки и минерална вода.

В Белово има читалище и училище, исторически музей и къща-музей. В града и околностите има различни възможности за инвестиция в къщи, вили и апартаменти с една, две и три спални, като има и оферти за парцели. В случай, че желаете да извършите продажба или покупка на имот в района, нашата агенция за недвижими имоти може да открие подходящия имот за вас и да ви съдейства по време на преговорите и извършването на сделката.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване