Контакти
0

Недвижими имоти в района на Берковица продава и отдава под наем

В случай, че желаете за продадете или да закупите имот в Берковица и района, свържете се с нашата агенция за недвижими имоти. Опитните ни брокери ще открият за вас различни оферти за апартаменти под наем и за продажба, къщи и вили, парцели земя за построяване на собствен дом. Те ще ви съдействат също, в случай че желаете да продадете вашия имот в района на Берковица.

Градът е част от област Монтана в северозападната част на България и се намира в планински район, в подножието на Стара планина, на по-малко от 20 км от връх Ком и недалече от границата със Сърбия. Град Берковица се намира на 23 км от Монтана и на 80 км от София. Жителите на града изповядват източноправославно Християнство и юдаизъм, поради това в града има синагога, както и две стари църкви. Сред останалите забележителности в града са римската (турска) баня изградена през 1665 година, къща-музей на Иван Вазов, етнографски музей, и градска художествена галерия.

В близост до Берковица се намира връх Ком, който има ски писта и предлага разнообразни развлечения на тези, които обичат зимните спортове. Сред другите забавления в града е фестивала на детската песен и изкуства „Лачени обувки“, както и рок фестивала Berkstock, както и фолклорния фестивал „Ашиклар пее и танцува“. В края на лятото тук се отбелязват също празника на Берковския Балкан и празника на дивите малини.

Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Двуетажна къща с двор до река и главен път в село Бързия Близо до гр. Берковица Бивша къща за гости близо до манастир, прохода Петрохан и град Берковица Частично ремонтирана двуетажна къща в хубавото планинско село Бързия, снабдено с минерална вода, всички необходими комуникации и живописна и чиста природа. Имотът е построен на главния път и граничи с река. Намира се близо да манастир, до Петрохан и гр. Берковица (6 км). ...прочети повече
€ 22 000
160.00 m2 (137€/m2)
Тип на имота: Къщи
Димитър Иванов Брокер, София област
Продажба
Продажба на земя в близост до Берковица Близо до гр. Берковица , Дълги Дел Рядко предложение за парцел в регулация в красив район, близо до планински ручей Имотът е разположен на края на селото, в екологичен и чист район на тихо селце. Тази земя е много добра инвестиция за години напред. Парцелът е в регулация и Ви дава възможност да построите къща/къщи, граничи с малък планински ручей. Парцелът е ограден с каменен зид. Има ...прочети повече
2 от 2 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване