Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Берковица продава и отдава под наем

В случай, че желаете за продадете или да закупите имот в Берковица и района, свържете се с нашата агенция за недвижими имоти. Опитните ни брокери ще открият за вас различни оферти за апартаменти под наем и за продажба, къщи и вили, парцели земя за построяване на собствен дом. Те ще ви съдействат също, в случай че желаете да продадете вашия имот в района на Берковица.

Градът е част от област Монтана в северозападната част на България и се намира в планински район, в подножието на Стара планина, на по-малко от 20 км от връх Ком и недалече от границата със Сърбия. Град Берковица се намира на 23 км от Монтана и на 80 км от София. Жителите на града изповядват източноправославно Християнство и юдаизъм, поради това в града има синагога, както и две стари църкви. Сред останалите забележителности в града са римската (турска) баня изградена през 1665 година, къща-музей на Иван Вазов, етнографски музей, и градска художествена галерия.

В близост до Берковица се намира връх Ком, който има ски писта и предлага разнообразни развлечения на тези, които обичат зимните спортове. Сред другите забавления в града е фестивала на детската песен и изкуства „Лачени обувки“, както и рок фестивала Berkstock, както и фолклорния фестивал „Ашиклар пее и танцува“. В края на лятото тук се отбелязват също празника на Берковския Балкан и празника на дивите малини.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Берковица?

Изпратете запитване