Контакти
0

Недвижими имоти в района на Бероново продава и отдава под наем

Село Бероново е част от община Сунгурларе и област Бургас, разположено в Югоизточна България. Селото се намира в планински район и има минерален извор, чиято вода е подходяща за лечението на гинекологични, опорно-двигателни, кожни и неврологични заболявания.

В село Бероново няма голямо предлагане на недвижими имоти, но ако искате да инвестирате тъкмо тук, то нашата агенция за недвижими имоти може да подбере за вас оферти за къщи, вили и парцели земя. Ако пък имате имот тук и искате да го продадете, то можете да го предложите на брокерите от агенцията ни за недвижими имоти. Различни апартаменти под наем се предлагат в близкия град Бургас.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Триетажна къща в село Бреново Близо до гр. Бургас , Бероново Къща с поддържан двор и три спални в прекрасен район Прекрасна вила с пълно обзавеждане в село Бероново построена през 1990г. в различен от типичния за балканските села стил, реставрирана основно през 2006г. Вилата е с изложение север – юг на три етажа с три бетонни плочи, стени от тухлена зидария и железобетонови колони, покрив от ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване