Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Бобошево продава и отдава под наем

Град Бобошево се намира в Западна България и е част от област Кюстендил. Той е недалеч от градовете Кочериново и Рила, и е в подножието на планина Влахина. Градът е разположен на 60 км от град София, на 30 км от град Кюстендил и на 17 км от град Благоевград.

Тук могат да се посетят средовековната крепост „Градището“, средновековната църква „Свети Тодор“, манастира „Свети Димитър“, и манастира „Свети Йоан Рилски“, църквите „Свети Атанасий“ и „Свети Илия“ от късното Средновековие, както и възрожеднската църква „Света Богородица“, чиято архитектура напомня Рилския манастир.

На около 3 км от града има две хижи, до които се стига по поддържан асфалтиран път. От тук тръгват няколко туристически маршрута, които обхващат и посещение на исторически паметници. В района на града има отлични възможности за риболов по река Струма на мряна, скобар и сом. От средата на петдесетте години на миналия век, през ноември в Бобошево се провежда мотокрос, а от 1985 година насам през януари се чества празник на виното.

В града има поща, основно училище и детска градина, читалище и библиотека, както и полицейски участък. Тук работят няколко художествени колектива сред които детски танцов състав и детска вокална група, клуб по спортни танци, театрална група, смесен хор и т.н.

На територията на град Бобошево има много оферти за недвижими имоти. Тук се продават и предлагат под наем къщи и вили, апартаменти, както и парцели земя. Ако вие търсите да закупите или искате да продадете имот, свържете се с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Бобошево?

Изпратете запитване