Контакти
0

Недвижими имоти в района на Борино продава и отдава под наем

Разположено в планински район, село Борино е част от област Смолян в Южна България. Населението в селото се състои от малка част християни и по-голяма група от мюсюлмани, главно турци и помаци, които живеят спокойно и в разбирателство помежду си. Всяка година на Гергьовден в селото се организира футболно първенство, в което участват села от региона.

Като част от югозападните Родопи, село Борино е в близост до множество природни забележителности. Сред най-известните са пещерите Дяволското гърло и Ягодинската пещера, както и Триградското ждрело и Буйновското ждрело. Интересни за посещение са също Кемеровия мост и Дяволския мост, които обаче са дело на човешка ръка.

В село Борино има предлагане на недвижими имоти, макар и то да не е голямо. Ако търсите да закупите къща или вила тук, или пък искате да си построите дом върху парцел земя, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат. Ако имате имот за продажба в село Борино, ние също можем да ви съдействаме.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване