Контакти
0

Недвижими имоти в района на Бояново продава и отдава под наем

Част от община Елхово в област Ямбол, село Бояново се намира в югоизточната част на България. Съгласно намерени източници, селото е основано в далечната 1796 година, когато жители на две съседни села започнали да строят къщите си в землището му.

В момента в село Бояново има основно училище и професионална гимназия по механизация и селско стопанство, както и читалище, гарнизонен военен клуб и футболен отбор. Сред културните и природни забележителности на селото са Бялата чешма и паметника на загиналите във войните местни жители. През първата неделя на юни месец, в селото се организира събор.

Село Бояново е сред селищата предизвикали голям интерес сред инвеститорите от Острова с недвижимите си имоти. Тук се предлагат много оферти за продажба на къщи, вили и парцели земя, които са на приемливи цени. В случай, че искате да купите или да продадете имот в село Бояново или в региона, то брокерите от нашата агенция с радост ще ви помогнат да откриете правилния имот и да сключите сделката.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване