Контакти
0

Недвижими имоти в района на Бръшлен продава и отдава под наем

Разположено на 38 км от град Русе, село Бръшлен е част от Северна България и от 2005 година насам е включен в проект за „влажните зони“ в страната. Целта на проекта е отводнените преди години ниви близост до река Дунав да бъдат наводнени отново и така да станат местообитание на птици. Селото е основано преди около два века от преселници от Еленския Балкан, а името на селото идва от много брашлян, пораснал по вековните брястове в района.

Днес в село Бръшлен има паметник на жителите, участвали в Шипченската епопея, както и голяма православна църква. Всяка година в селото се празнува събор на 7 ноември, като се честват също празниците Трифон Зарезан и Великден. В района на селото има много оферти за продажба на имоти, сред които парцели земя, вили и къщи за всеки вкус и за всеки бюджет. Ако искате да закупите недвижим имот тук или да продадете имот притежаван от вас, свържете се с нашата агенция и ние ще ви помогнем.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване