Контакти
0

Недвижими имоти в района на Брестово продава и отдава под наем

Село Брестово е разположено в Предбалкана, в Северна България и е част от област Ловеч. То е на около 5 км от местността Къкрина и на 23 км от град Ловеч. В района има красива природа с много гори, язовири и потоци, а земеделието е основния поминък на селото. В село Брестово има читалище, лекарски кабинет, старинна църква. Сборът на селото се провежда всяка година на 7 май.

Районът става все по-популярен сред хората от близките градове, които искат да се заселят в Брестово заради спокойствието и красивата природа. В селото се предлагат множество имоти за продажба, сред които къщи, вили и парцели земя. Районът е особено подходящ за развитието на селски туризъм, тъй като е недалеч от Ловеч и Севлиево, а освен това е в близост до Къкринското ханче, което е известен исторически обект; както и до Деветашката пещера. Тези, които искат да закупят имот в Брестово или да продадат притежаван от тях недвижим имот, могат да се обърнат към нашата агенция за недвижими имоти, където ще получат съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване