Контакти
0

БЮЛЕТИН - АРХИВ

2020-03-16

16.03.2020 Огледи по време на социално дистанциране

Уважаеми клиенти,

Извънредните ситуации изискват извънредни мерки и от всички нас зависи да преодолеем трудностите по-бързо и да продължим напред.
В настоящата ситуация ние разполагаме с пълно техническо обезпечение на процесите ни, така че да продължим да работим и от дистанция.

Нашят център за обслужване на клиенти е на линия за вашите въпроси, а нашите консултанти ще ви съдействат по 📱💻☎📩📠 телефон, имейл, месинджър, viber, whatsapp, skype и всякакви други онлайн платформи, които ще ни позволят да останем във връзка, колкото е необходимо, за да премине опасността и да можем всички да продължим да се срещаме и да общуваме свободно.

Като лидер в технологичните иновации, BULGARIAN PROPERTIES е една стъпка напред и ви предлагаме да се възползвате от следните наши услуги:

Посетете имоти в София и цялата страна с нашите виртуални турове 🌐

✅ Организирайте си оглед на избран имот онлайн чрез видео връзка с наш брокер по Viber, Skype или друг удобен канал. Свържете се с нас, за да уговорим удобен ден и час

Разгледайте имоти със заснет от нас видео клип 🎥 и се абонирайте за нашия YouTube канал, за да следите всичко ново

✅ Вижте подробната информация и снимков материал, който качваме за всеки един имот от нашата база

Обявете имот за продажба или под наем с нас - изцяло онлайн, без нужда от срещи

Вижте каква е актуалната цена на вашия имот с нашата експресна онлайн оценка

Следете всичко ново за пазара, като се регистрирате за нашата маркетингова комуникация - нови оферти, имоти с намалени цени, актуални пазарни тенденции, ценова статистика и експертни съвети

⚜ С всичко това искаме да ви покажем, че има начини да продължим да работим пълноценно, като същевременно запазим своето здраве и здравето на нашите близки. Нека пренесем основната част от дейността онлайн - там, където ние като компания винаги сме били силни!

☀ ☀ ☀ А след овладяването на пандемията ще излезем по-силни, по-знаещи и можещи и по-технологично развити, за да продължим да работим по по-рационален и ефективен начин и да живеем по-добре.

Сподели
Park View Residence - втора фаза на хитовия комплекс в кв. Банишора!
Напредва строителството на втората фаза на Park View Residence, а наличностите намаляват с всеки изминал ден! Изгодни цени, доказан строител ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, множество доволни клиенти от първата фаза. Изберете и вие своя нов дом в този комплекс в централен район, близо до метро!
Вижте още
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Радвайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Още Новини

Фирмени
Комплекс Модера Резидънс е напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES

Модера Резидънс е затворен комплекс в София, кв. Витоша, който се състои от 247 апартамента в 3 сгради. Комплексът беше завършен и въведен в експлоатация през 2020 г.

А в началото на месец ноември 2020 г. той беше напълно разпродаден от BULGARIAN PROPERTIES, след като и за последните налични жилища успяхме да намерим купувачи.

Така сега, в края на тази нелека година...

17 Ноември, 2020
Медиите за нас
10 000 имотни сделки в Пловдив

Вторият по големина градски пазар у нас след София с близо 10 000 сделки за деветмесечието запазва стабилност на цените през 2020 г., а данните за 3-тото тримесечие показват тенденция към възвръщане към растеж, коментират от агенция BULGARIAN PROPERTIES.

Пловдив е с най-голямо регистрирано нарастване на цените през 3-тото тримесечие сред 4-те най-големи. То е в размер на 4.7% на год...

17 Ноември, 2020
Медиите за нас
Жилищните пазари в Пловдив, Варна и Бургас се възстановиха от корона кризата

Цените растат и обемът на сделки през деветте месеца на 2020 г. се запазва сходен с миналата година, по данни от индексите PSPI.

Пазарите на Пловдив, Варна и Бургас - трите най-големи града след София, растат като цени на жилищата и през деветте месеца на 2020 г. запазват обеми от сделки, сходни с миналата година. Това сочат данни от индексите PSPI, предоставени специа...

16 Ноември, 2020
Фирмени
Продава се в Несебър: Къща, каквато не можете да намерите никъде по света!

Дом, разположен в сърцето на един от най-старите градове в Европа.

Къща, обградена от векове история.

Имот, който е един от най-уникалните, предлагани за продажба на пазара у нас!


Къщата, която днес ще ви представим, не се среща често в обявите на имотните агенции.
Тя се намира в историческия център на Стария град на Н...

12 Ноември, 2020

Изпратете запитване