БЮЛЕТИН - АРХИВ

2020-03-16

16.03.2020 Огледи по време на социално дистанциране

Уважаеми клиенти,

Извънредните ситуации изискват извънредни мерки и от всички нас зависи да преодолеем трудностите по-бързо и да продължим напред.
В настоящата ситуация ние разполагаме с пълно техническо обезпечение на процесите ни, така че да продължим да работим и от дистанция.

Нашят център за обслужване на клиенти е на линия за вашите въпроси, а нашите консултанти ще ви съдействат по 📱💻☎📩📠 телефон, имейл, месинджър, viber, whatsapp, skype и всякакви други онлайн платформи, които ще ни позволят да останем във връзка, колкото е необходимо, за да премине опасността и да можем всички да продължим да се срещаме и да общуваме свободно.

Като лидер в технологичните иновации, BULGARIAN PROPERTIES е една стъпка напред и ви предлагаме да се възползвате от следните наши услуги:

Посетете имоти в София и цялата страна с нашите виртуални турове 🌐

✅ Организирайте си оглед на избран имот онлайн чрез видео връзка с наш брокер по Viber, Skype или друг удобен канал. Свържете се с нас, за да уговорим удобен ден и час

Разгледайте имоти със заснет от нас видео клип 🎥 и се абонирайте за нашия YouTube канал, за да следите всичко ново

✅ Вижте подробната информация и снимков материал, който качваме за всеки един имот от нашата база

Обявете имот за продажба или под наем с нас - изцяло онлайн, без нужда от срещи

Вижте каква е актуалната цена на вашия имот с нашата експресна онлайн оценка

Следете всичко ново за пазара, като се регистрирате за нашата маркетингова комуникация - нови оферти, имоти с намалени цени, актуални пазарни тенденции, ценова статистика и експертни съвети

⚜ С всичко това искаме да ви покажем, че има начини да продължим да работим пълноценно, като същевременно запазим своето здраве и здравето на нашите близки. Нека пренесем основната част от дейността онлайн - там, където ние като компания винаги сме били силни!

☀ ☀ ☀ А след овладяването на пандемията ще излезем по-силни, по-знаещи и можещи и по-технологично развити, за да продължим да работим по по-рационален и ефективен начин и да живеем по-добре.

Сподели
AMur Residence - луксозна сграда с Акт 15 на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение. Завършване през ЮНИ 2020 г.
Вижте още
ново! Vitosha View - сграда F
Най-новата фаза на елитния комплекс Vitosha View в кв. Кръстова вада вече е с разрешение за строеж и строителството стартира!

Изберете своя нов дом в емблематичен комплекс в София сега!
Вижте още

Още Новини

Медиите за нас
Монитор: Пуснаха имоти на отсрочено плащане

Офертите за жилища над 100 хил. евро намаляват. Заради намаленото търсене продавачите и на стари жилища са готови да изчакат купувачите с плащането, научи "Монитор". Доскоро подобни схеми се прилагаха основно от предприемачите, изграждащи нови кооперации.

"Продавачите също вече са склонни и на изплащане на сумата на вноски и на практика по-дълъг срок на приключване на сделката дори ...

29 Май, 2020
Медиите за нас
Дневник: Пазарът на имоти се завръща към живот

След като с въвеждането на извънредното положение пазарът на имоти бе поставен на пауза в началото на май той вече се връща към живота. В различна степен са възстановени активностите както на купувачите, така и на продавачите, но сега силната позиция е променена в сравнение с началото на март.

Цените се очаква да спаднат, но не и на имотите с добра локация и високо качество. След мн...

26 Май, 2020
Фирмени
Коронакризата имаше оздравителен ефект върху имотния пазар

"Не е ясно дали ще има скоро лекарство за коронавируса, но самата пандемия стана лекарство за пазара на недвижими имоти и накара всички да се замислят:

• Строителите да внимават с ценообразуването и с проектирането на новите си проекти
• Банките да имат по-високи изисквания към своите кредитополучатели
• Собствениците да осмислят добре на каква цена продават своите имо...

22 Май, 2020
Медиите за нас
Investor.bg: След коронавируса купувачите са в по-силната позиция на жилищния пазар у нас

Двата месеца на извънредно положение са променили коренно пазара, поставяйки купувачите в по-силна позиция, стана ясно по време на онлайн събитие, организирано от Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ).

„След въвеждането на извънредното положение пазарът замря за месец и половина, но от началото на май хората се активизираха, огледите вече не ги плашат, а брокерите и клиентите ...

22 Май, 2020

Изпратете запитване