0
Вход
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Известия (5)
Настройки
Изход
Затвори

Огледи по време на социално дистанциране

2020-03-16

Уважаеми клиенти,

Извънредните ситуации изискват извънредни мерки и от всички нас зависи да преодолеем трудностите по-бързо и да продължим напред.
В настоящата ситуация ние разполагаме с пълно техническо обезпечение на процесите ни, така че да продължим да работим и от дистанция.

Нашят център за обслужване на клиенти е на линия за вашите въпроси, а нашите консултанти ще ви съдействат по 📱💻☎📩📠 телефон, имейл, месинджър, viber, whatsapp, skype и всякакви други онлайн платформи, които ще ни позволят да останем във връзка, колкото е необходимо, за да премине опасността и да можем всички да продължим да се срещаме и да общуваме свободно.

Като лидер в технологичните иновации, BULGARIAN PROPERTIES е една стъпка напред и ви предлагаме да се възползвате от следните наши услуги:

Посетете имоти в София и цялата страна с нашите виртуални турове 🌐

✅ Организирайте си оглед на избран имот онлайн чрез видео връзка с наш брокер по Viber, Skype или друг удобен канал. Свържете се с нас, за да уговорим удобен ден и час

Разгледайте имоти със заснет от нас видео клип 🎥 и се абонирайте за нашия YouTube канал, за да следите всичко ново

✅ Вижте подробната информация и снимков материал, който качваме за всеки един имот от нашата база

Обявете имот за продажба или под наем с нас - изцяло онлайн, без нужда от срещи

Вижте каква е актуалната цена на вашия имот с нашата експресна онлайн оценка

Следете всичко ново за пазара, като се регистрирате за нашата маркетингова комуникация - нови оферти, имоти с намалени цени, актуални пазарни тенденции, ценова статистика и експертни съвети

⚜ С всичко това искаме да ви покажем, че има начини да продължим да работим пълноценно, като същевременно запазим своето здраве и здравето на нашите близки. Нека пренесем основната част от дейността онлайн - там, където ние като компания винаги сме били силни!

☀ ☀ ☀ А след овладяването на пандемията ще излезем по-силни, по-знаещи и можещи и по-технологично развити, за да продължим да работим по по-рационален и ефективен начин и да живеем по-добре.

Сподели
Tech Park Residence - жилища висок клас до парк, офис сгради и бул. Цариградско шосе
Градски жилища от ново поколение в бързо развиващия се район на София Тех Парк, близо до The Mall, множество офис сгради и бъдеща метростанция.

Изберете своя нов дом тук!
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втората фаза на популярния комплекс е вече с АКТ 16!
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете ваканционен дом в целогодишно работещ комплекс! Строителството приключи и комплексът е въведен в ескплоатация. Налични са 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в сгради А, B и E.
Вижте още

Още Новини

последни новини
Списание Идеален Дом: Borovets Gardens изкушението за нoвoдомеца

Безценно е мястото, което може да наречеш идеален дом - там, където се радваш на комфорт и където със стъпка навън потъваш в прегръдките на природата.

Borovets Gardens - виже повече за жилищата в комплекса

Сега тази перфектна комбинация е достъпна само на 50 минути от София и на 60 минути от Пловдив - в Боровец. Сгушен във вековните борови гори на Рила п...

11 Юни, 2021
Фирмени
Михаил Чобанов на форума Шумът на парите: Има месеци, в които сделките са като през 2005-2008 г.

Заради пандемията жилищата се върнаха на мястото, което заслужават във фокуса на всички пазарни участници - и на предприемачите, и на клиентите. Затова имотният панел на форума "Шумът на парите" беше сред очакваните с голям интерес.

Ето какво сподели Михаил Чобанов:

"Има възстановяване на пазара. В момента статистиките, които ние имаме, са за покачване...

03 Юни, 2021
Фирмени
Брокери на месец юни 2021 г.

Месецът не може да започне пълноценно, докато не видим кои са неговите топ брокери!
И макар че май беше по-кратък дори от февруари като работни дни, той беше много продуктивен и ние сме доволни от постигнатото.

📊 Имотният пазар се радва на голям интерес и засилено търсене. Пет месеца след началото на годината бихме могли смело да кажем, че 2021 г. ще бъде успешна. Имо...

02 Юни, 2021
последни новини
Труд: Цената на жилищните заеми падна под 3%

Цената на жилищните кредити за граждани достигна ново рекордно ниско ниво.

През април годишният процент на разходите (ГПР) по жилищните заеми, който освен лихвата включва и всички такси и комисионни на банката, за първи път мина под 3% и достигна рекордните 2,97%. Това е с 0,15% по-малко от цената на жилищните заеми година по-рано.

Оказва се, че покупката на имот с б...

01 Юни, 2021

Изпратете запитване