Контакти
0

Недвижими имоти в района на Черни Осъм продава и отдава под наем

Село Черни Осъм се намира в Северна България и е част от община Троян, в област Ловеч. То е разположено в планински район, в полите на Троянския Балкан, който е част от Централна Стара планина. Селото се намира под Национален парк „Централен Балкан“, като над него са върховете Левски и Голям Купен. В подножието на единия от тях извира и река Черни Осъм, която е дала и името на селото.

В селото живеят около 1000 жители, като то се намира на 12 км от град Троян и на 38 км от град Ловеч, както и на 185 км от столицата София. На около 30 км от селото минава магистралата, която свързва Варна – Велико Търново – Ябланица. В селото има етнографски музей, художествена галерия, а наблизо е и известния Троянски манастир и биосферния резерват „Стенето“, който е част от Национален парк „Централен Балкан“. Тук могат да бъдат видени редни животински видове и растения, както и феномените Райчова дупка, Птичата дупка, Хайдушкото игрило, Водната пещера и Кралимарковата дупка.

Офертите за недвижими имоти за продажба в района на село Черни Осъм са най-разнообразни. Като цяло предлаганите оферти са за семейни къщи и вили обявени за продажба, а също и за парцели земя с различен статут и съответно възможност за застрояване. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви съдействат както при покупка на имот, така и в случай че търсите да продадете притежаван от вас имот в района на село Черни Осъм. Цените са разумни, а инвестициите тук са добри.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване