Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Черни Вит продава и отдава под наем

Село Черни Вит се намира в Северна България и е част от община Тетевен, в област Ловеч. Селото е разположено във висок планински район, на 17 км от самия град Тетевен. Сред природните забележителности тук са пещера „Байовица“, „Бенковската пещера“, както и резервата „Боатин“ в „Парк Централен Балкан“.

Селото е известно с произвеждането на уникалното за страната зелено сирене, което се приготвя в домашни условия и е много вкусно. Сред редовните събития в селото са постановка свързана с Бенковската чета в края на месец май, както и традиционнен фолклорен събор.

В районът на село Черни Вит има голямо разнообразие от недвижими имоти, сред които са семейни къщи и вили, а също и парцели земя с различен статут и големина. Апартаменти под наем и за продажба се предлагат в близките градове Тетевен и Ловеч. Районът е интересен за инвеститорите, като търсените цени са в разумни граници, а има подходящи условия за развиване на селски и еко туризъм. Тези, които вече притежават имот тук и искат да го продадат, както и тези, които искат да закупят имот в района, могат да се свържат с нашата агенция за недвижими имоти, от където ще получат нужната помощ и съвети.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Черни Вит?

Изпратете запитване