Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дъбовик продава и отдава под наем

Дъбовик е хубаво село, разположено в Североизточна България, което е част от община Генерал Тошево в област Добрич, като се намира на 18 км от град Добрич. Селото е известно като родното място на поетесата Дора Габе, като има читалище кръстено на нея с мемориална експозиция с лични вещи и снимки, както и паметник. На всеки две години в село Дъбовик се провежда конкурс за млада поетеса, а всяка година през май се провежда и конкурс за млади изпълнители на народни песни от Добружданския край и за изпълнители на кавал. През септември месец се провежда и Събор на българите от Северна Добруджа.

В района на село Дъбовик има на разположение различни видове недвижими имоти, сред които най-вече къщи и вили, както и парцели земя за застрояване. Освен това, в близкия град Добрич има и оферти за апартаменти за продажба и апартаменти под наем. В случай, че вие търсите имот в района или искате да намерите купувач за притежаван от вас имот, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и ние можем да ви помогнем.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване