Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дебелец продава и отдава под наем

Град Дебелец е разположен в Северна България и е част от област Велико Търново. Той е в близост до градовете Дряново, Килифарево и Велико Търново, като се намира на 225 км от град София. До град Дебелец минава главния път Русе – Стара Загора, а също и ЖП линията Русе – Подкова. Районът е известен със зеленчукопроизводството, както и с защитения див божур, който расте в околностите.

От град Дебелец тръгват няколко старопланински проходи, включително Прохода на Републиката и Твърдишкия проход. В града има търговски обекти и ателиета, два хотела и два комплекса, автобусен, железопътен и таксиметров транспорт. Освен това има медицински и стоматологичен център, както и социален патронаж, детска ясла и градина, както и дом за деца без родители, а също и гимназия. Сред забележителностите тук са Старият мост на река Белица.

В района на град Дебелец има различни оферти за недвижими имоти. Тук се предлагат за продажба къщи и вили, както и парцели земя. Нашата агенция за недвижими имоти може да съдейства на всеки, който иска да закупи имот тук, както и на тези, които притежават недвижимо имущество в град Дебелец и искат да го продадат.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Хотелски комплекс до гр. Велико Търново Близо до гр. Велико Търново Комплекс разположен сред красива гориста местност благоустроена в уникален парк на брега на река Хотел сред красива гориста местност близо до Велико Търново. Комплексът е с обща площ от 17 158 кв. м. разполага с хотелска част, ресторант с лятна градина, конферентна зала и открит плувен басейн с джакузи. Хотелската част се състои от две едноетажни масивни сгради с общо РЗП ...прочети повече
при запитване
2741.00 m2 (601€/m2)
Тип на имота: Хотели
Николай Николов Регионален мениджър, Велико Търново
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване