Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дебнево продава и отдава под наем

Село Дебнево е разположено в община Троян в област Ловеч и е част от Северна България. То се радва на живописна природа и спокойствие. През селото минава река Видима, която е и символ на селото. Населението е около 800 жители. Град София се намира на 130 км от село Дебнево. В селото има средновековна крепост, училище, магазини и кафене. Селото има и богата културна традиция. Освен това Дебнево разполага с детска градина и основно училище, както и със здравна служба, музей и храм.

В района на село Дебнево се предлагат различни недвижими имоти, сред които еднофамилни къщи, вили и парцели земя. Офертите са най-различни, за да задоволят търсенето и бюджета. Ако вие искате да закупите имот тук или имате недвижимо имущество, което искате да продадете, то брокерите от нашаа агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване