Контакти
0

Недвижими имоти в района на Делчево продава и отдава под наем

Село Делчево е разположено в полите на Пирин планина, в югозападната част на страната и е част от община Гоце Делчев в област Благоевград. Селото се намира на 9 км от град Гоце Делчев и е на по-малко от 20 км от границата с Гърция. В същото време, то отстои на 200 км от столицата София. В близост до село Делчево се намира балнеокурортното селище Огняново. Освен това язовир Доспат е на 50 км, на ски курорта Банско на 45 км оттук.

Има запазени свидетелства за съществуването на селото още от римската епоха, като днес то има характерен архитектурен изглед с амфитеатрално разположени възрожденски къщи на стръмен терен, до които се достига по калдаръмени улички. В селото има красива църква и голям площад, няколко еко пътеки, водопади и заслони. Тук се развива селски туризъм и има няколко къщи за гости и малки семейни хотели, както и механи, както и хубав етнографски комплекс. Всяка година е селото се организира фестивал на любовта и виното, традиционен събор, както и международен фестивал на Еньов Ден.

В село Делчево и района има различни имоти за продажба. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да намерят за вас различни оферти за парцели земя, къщи и вили. В близкия град Гоце Делчев, и особенно в района на ски курорта Банско, се предлагат и различни апартаменти за закупуване и под наем. Предлаганите обяви биха задоволили всеки вкус и бюджет, а природата наоколо е още по-голям стимул за заселване и почивка в района.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване