Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Димитровград продава и отдава под наем

Град Димитровград се намира в Южна България и е част от област Хасково, като е на около 15 км от самия град и на около 220 км от столицата София. Димитровград е разположен по поречието на река Марица в Тракийската низина и е с население около 40 000 души. През Димитровград минават няколко европейски транспортни коридори, както и една от най-големите ЖП гари в Южна България. През Димитровград минава и транспортен терминал Европа – Близък Изток.

Димитровград е известен с това, че е пример за архитектура, съгласно нормите от Римско време, както и основите на тоталитарното градоустройство. В града има четири църкви, параклис с аязмо с лечебна вода, няколко читалища, театър и две кина. Освен това тук има градска художествена галерия, два музея и астрономическа обсерватория. Градът е известен като мека на музиката и оттук са тръгнали много групи и певци. В Димитровград има два стадиона, голям парк с петнадесет езера и много зеленина, и още два парка. В града се празнува празника на Химика и Деня на Димитровград.

Предлагането на недвижими имоти в района на Димитровград е разнообразно. Тук има оферти за семейни къщи и вили, парцели земя, както и апартаменти за продажба и жилища под наем. Обявите,които могат да ви бъдат предложени от нашата агенция за недвижими имоти, биха задоволили всеки вкус и бюджет. Освен при покупка, нашите брокери могат да ви помогнат ако искате да продадете имот, закупен от вас.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Димитровград?
Продажба -8%
Заведение за продажба в Димитровград Близо до гр. Стара Загора , Лидл Бизнес възможност за Вас Представяме Ви заведение за продажба в град Димитровград. Градът има стратегическо местоположение, поради близостта си до границата с Гърция и Турция – 81 км. Освен това град Стара Стара Загора се намира на 45 км от тук. Градът е известен и с най – големият пазар на
1 от 1 резултата

Изпратете запитване