Контакти
0

Недвижими имоти в района на Добрина продава и отдава под наем

Село Добрина е разположено в североизточната част на България и е част от община Провадия в област Варна. Това е тихо и приятно село, известно с каменната си църква „Свети Теодор“ от 16ти век, която е построена в дубровнишки стил, както и с действащата църква „Свето Рождество Христово“. Освен това тук има читалище с интересна етнографска изложба.

В района на село Добрина се предлагат за продажба различни имоти. Има оферти за семейни къщи, вили и парцели земя, които биха задоволили бюджета и вкуса на всеки купувач. Разбира се, брокерите от нашата агенция могат да ви помогнат и с продажбата на притежаван от вас имот в село Добрина и района. В случай, че търсите да закупите апартамент или искате да намерите жилище под наем, подходящи оферти има в град Провадия и в град Варна.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване