Контакти
0

Недвижими имоти в района на Долна Митрополия продава и отдава под наем

Град Долна Митрополия се намира в Северна България, в област Плевен, като е в непосредствена близост до административния център. Недалеч от града минават долините на реките Искър, Дунав и Вит. Градът има древна история, още от времето на Първата българска държава, а в района могат да се намерят останки от древен римски град. Местата, които могат да се посетят тук са храма „Свети Димитър“ и музея на въздухоплаването. В района има четири язовира, като три от тях са специални места за риболовен спорт. В град Долна Митрополия има авиационен факултет, завод за захарни изделия, завод за рафиниране на слънчогледово олио и фуражни дрожди. Всяка година в града се организира кукерски събор на Ивановден, танцови и театрални постановки, състезания и др.

Предлагането на недвижими имоти в района на град Долна Митрополия е доста разнообразно. Тук има оферти за продажба на семейни къщи, на вили и апартаменти, освен това има и предлагане на апартаменти под наем. Още по-голямо разнообразие на недвижими имоти агенцията ни предлага в близкия град Плевен, като цените са нормални и биха задоволили търсенето.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -7%
Къща с действащ магазин в центъра на село на брега на р. Искър Близо до с. Долна Митрополия Масивна къща с четири спални и голям двор Двуетажна къща в развито село на 24 км от Долна Митрополия, на 36 км от Плевен и на 174 км от столицата. Автобусен транспорт го свързва с останалите населени места. В селото има кметство, църкви, поща, детска градина, магазини, ресторант, кафене и стадион. Близостта до р. Искър ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване