Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дойренци продава и отдава под наем

Село Дойренци се намира в Северна България и е едно от големите села в Ловешка област. Селото се намира в подножието на Стара планина, където тя се среща с Дунавската равнина, а в близост минава река Осъм. Има доказателства за съществуването на селото от края на 13ти век. Днес в село Дойренци има читалище, като през годините тук са се раздавали книги, организирали са се вечеринки и са се поставяли театрални пиеси. Населението на селото е около 1200 души.

В село Дойренци се предлагат различни недвижими имоти, сред които семейни къщи и вили за почивка, както и парцели земя. В района и особено в град Ловеч има и предлагане на апартаменти за продажба и под наем. Офертите за недвижими имоти в районана село Дойренци са на разумна цена и биха задоволили всяко търсене. Освен при покупка, брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат и с намирането на купувач на притежаван от вас имот.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване