Контакти
0

Недвижими имоти в района на Дренов продава и отдава под наем

Село Дренов се намира в Северна България и е част от Ловешка област. То е разположено в хълмист район, в долината на река, като отстои на 24 км от град Ловеч. Смята се, че селото е основано през 18 век от овчари, а в околностите има множество каменни постройки, където са намерени старинни монети от римско време. В селото има една малка църква, магазини и кафене. Недалеч от тук се намира и гората Шумата.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Дренов не е голямо, но все пак има оферти за парцели земя, семейни къщи и вили. Обяви за апартаменти за продажба и под наем могат да се намерят в град Ловеч. В случай че притежавате имот тук, който искате да продадете, то брокерите от нашата агенция могат да ви помогнат като намерят купувач.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване