Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Дуранкулак продава и отдава под наем

Разположено в Североизточна България, Дуранкулак е красиво село, което е част от община Шабла в област Добрич. То е последното населено място в страната преди северната ни граница, а центърът му е на около 6 км от границата с Румъния. В близост до селото се намира Дуранкулашкото езеро и двата острова, както и Дуранкулашкото блато. В района има два големи плажа. Северният плаж е наречен на името на кораб, потънал в района. Южният плаж е дълъг 6.5 км, а къмпингът на Дуранкулак е разположен между двата плажа. В Дуранкулак има голям ресторант, читалище и библиотека, два музея и два мемориални комплекса. Тук има също и реставрирана черква. Всяка година в селото се организира събор и се провежда седмица на морето.

В района на село Дуранкулак се предлагат различни недвижими имоти, сред които семейни къщи и вили, както и парцели земя, а техните цени биха задоволили всеки бюджет и вкус. В по-големите градове в района, както и в близките курори има и разнообразие от апартаменти за продажба и под наем. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат както с намирането на имот, така и с продажбата на притежаван от вас имот.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Дуранкулак?
Продажба
За частни лица
Регулиран працел в центъра на село Дурнакулак Близо до гр. Шабла Парцел за жилищни нужди близо до морето и международния път за Румъния Регулиран равен парцел с площ от 1001 кв.м. в центъра на село Дуранкулак, в близост до църква, хранителен магазин, международния път за Румъния, на 3 км от плажа. Селото предлага редовен автобусен транспорт до градовете Шабла (15 км) и Варна (летище 100 км), както и до съседните
€ 21 000
1 001.00 м2 (21 €/м2)
Тип на имота: Парцел в регулация
Красен Захариев Брокер, Варна
1 от 1 резултата

Изпратете запитване