Контакти
0

Недвижими имоти в района на Есен продава и отдава под наем

Село Есен е разположено в Югоизточна България и е част от община Сунгурларе в област Бургас. На около 3 км от селото минава река Луда Камчия, което прави района добър за риболов. Недалеч от селото е областта „Камънчетата“, която се състои от стръмни и големи скали, а наоколо има иглолисна гора с различни видове бозайници и гъби. В селото има параклис, както и магазин и кафене. Традиционният селски събор се организира на 24 май всяка година.

Предлагането на недвижими имоти за продан в района на село Есен не е голямо, но има различни оферти за къщи и вили, както и за парцели земя. Ако търсите апартаменти под наем или за закупуване в района, то оферти за такива има в близките градове до селото, а именно Сунгурларе и Бургас. Агенцията ни за недвижими имоти може да помогне както на евентуалните купувачи, така и на тези които искат да продадат притежаван от тях имот в района на село Есен.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване