100 000 обяви на сайта на BULGARIAN PROPERTIES!

2018-03-01

Горди сме да споделим, че в първия ден на март обявените на нашия уебсайт имоти за продажба и под наем достигнаха внушителния обем от 100 000 оферти!

Така в навечерието на нашата 15-та годишнина ние съумяваме да преминем и тази внушителна граница, затвърждавайки позициите си на една от агенциите с най-много обяви за имоти в София и цялата страна.

За изминалите 15 години ние успявахме да поддържаме богат избор от над 100 нови оферти всяка седмица и ще продължаваме да ви предлагаме най-доброто на пазара и в бъдеще.

100 000 собственика вече ни се довериха и ни повериха своите имоти!
Обявете и вие своя имот при нас!

Вижте защо да продадете имот с BULGARIAN PROPERTIES

Заявете безплатна експресна оценка на своя имот

Вижте още как ние ще спомогнем за успешната продажба  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114