Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Първа копка на сграда Академика в Студентски град

2017-08-23   |  BULGARIAN PROPERTIES

На 22.08.2017 г. беше направена официална първа копка на сграда Академика в присъствието на инвеститорите от Розета Пропъртис, екипа на BULGARIAN PROPERTIES, архитектурния екип на ГЕНИГ, екипа на строителната компания Митстрой, приятели и партньори.

Пожелаваме на строителите да положат здрави основи на новата жилищна сграда и да работят качествено и усърдно.

С това бе даден старт на строителството сградата, като по план тя ще бъде приключена до 14 месеца от датата на старта й.

Продажбите в сградата са възложени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES и жилищата се предлагат без комисионна от купувача.

Вижте повече информация за комплекса тук

Уговорете среща с нашите консултанти още днес, наличностите се изчерпват след старта на строителството!


  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване