Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Интервю с оперативните директори на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС по повод на годишния анализ на компанията

2010-01-26   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Във връзка с анализа на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС за пазара на недвижим имоти през 2009 г. оперативните директори на компанията Полина Стойкова и Виктор Вучелийски дадоха интервю за телевизия Pro.BG.

Основният акцент на интервюто е пазарът на селски имоти в България и промените, които настъпиха в този сегмент през 2009 година. Според доклада на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС селските имоти са тези, чиито цени са паднали най-много през 2009 г. – с над 53 процента. Според Полина Стойкова цените може да паднат още с около 10-15% в определени райони и за определени райони. Най-голям спад на този тип имоти има в селата около София, Варна и Бургас, където цените през последните години нараснаха значително.

Според анализа на компанията цените на имотите в зимните и летните курорти също намаляха през последната година, като в момента и там вече има много изгодни оферти. Според Виктор Вучелийски в момента може да се купи двустаен ваканционен апартамент в работещ комплекс за около 38 000 евро.

Гледайте репортажа по Pro.BG:

Get the Flash Player to see this player.


Ако желаете да получите по е-мейл пълния анализ и прогноза за 2010 г., моля натиснете тук.

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

---
Авторски права: 2010 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2010.


  прочети повече статии

Сподели
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване