Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Селекция от апартаменти в София под 800 евро на кв.м.

2009-10-29   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

Сайтът на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС вече предлага селекция от апартаменти за продажба в София на цени под 800 евро на кв.м.

Световната финансова криза доведе до спад в цените на имотите в България през 2009 г., като това важи за всички имоти, включително и апартаментите, къщите, парцели и др. имоти за продажба и наем в София. Един от най-търсените типове имоти за покупка е този на апартаменти в София на изгодна цена.

За да ви улесним в търсенето на изгодни имоти, ние създадохме специална селекция от апартаменти за продажба в София на цена от под 800 евро на кв.м. Защо под 800 евро на кв.м.? Потенциалните купувачи на апартаменти в София считат, че в настоящата икономическа ситуация 800 евро на кв.м. е справедлива пазарна цена за масовите имоти в столицата и много от тези купувачи търсят именно имоти на такива цени. Тази секция на нашия сайт ще ви помогне да идентифицирате най-евтините апартаменти за продажба в София и да осъществите изгодни покупки на имоти по време на криза.

Можете да видите всички наши оферти за продажба и наем в София тук.

Цената не винаги е единственият и определящ фактор за избор на изгоден имот и затова ви съветваме да прегледате и нашата ексклузивна селекция с НАЙ-ИЗГОДНИ ИМОТИ, която съдържа всички наши оферти на изгодни цени в цялата страна

За търсене на имот по определени параметри, можете да се регистрирате за електронно известяване и ние ще ви изпращаме по имейл всички нови оферти, които са подходящи за вас. Ще се радваме и да организираме огледи на имоти в подходящо за вас време.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване