Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES празнуват 50 000-ната оферта на уебсайта си с промоция

2012-06-25   |  BULGARIAN PROPERTIES

Скоро ще отпразнуваме 50 000-ната оферта на нашия уебсайт!

По случай достигането на този внушителен брой оферти в нашата база данни и затвърждаването на позицията ни на агенция за недвижими имоти с най-богат на оферти и пазарна информация уебсайт, обявяваме следната ПРОМОЦИЯ:

Имотът, който влезе в базата ни от данни под номер 50 000, ще бъде предлаган от нас без комисионна от продавача/наемодателя!

Щастливият имот ще получи ексклузивно представяне в рекламните ни канали, което ще включва и реклама на началната страница на нашия уебсайт за период от 1 месец.

Ние ще направим най-доброто за успешната продажба/наем на вашия имот. Затова не се колебайте, а ни изпратете данните на имота, който предлагате, като попълните формата тук или ни се обадите на тел: 02 9 11 50.

Прочетете още за промоцията

  прочети повече статии

Сподели
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване