BULGARIAN PROPERTIES празнуват 50 000-ната оферта на уебсайта си с промоция

2012-06-25

Скоро ще отпразнуваме 50 000-ната оферта на нашия уебсайт!

По случай достигането на този внушителен брой оферти в нашата база данни и затвърждаването на позицията ни на агенция за недвижими имоти с най-богат на оферти и пазарна информация уебсайт, обявяваме следната ПРОМОЦИЯ:

Имотът, който влезе в базата ни от данни под номер 50 000, ще бъде предлаган от нас без комисионна от продавача/наемодателя!

Щастливият имот ще получи ексклузивно представяне в рекламните ни канали, което ще включва и реклама на началната страница на нашия уебсайт за период от 1 месец.

Ние ще направим най-доброто за успешната продажба/наем на вашия имот. Затова не се колебайте, а ни изпратете данните на имота, който предлагате, като попълните формата тук или ни се обадите на тел: 02 9 11 50.

Прочетете още за промоцията

  прочети повече статии

Споделете
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114