Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БНТ 1, предаването "100% будни": Добър ли е моментът за покупка на имот?

2018-10-16   |  БНТ 1, "100% будни"

Днес БНТ се насочи към може би една от най-важните покупки в живота на човек – тази на собствено жилище. Подходящ ли е моментът за покупка на имот? Този въпрос беше поканена да коментира изпълнителният директор на BULGARIAN PROPERTIES Полина Стойкова.

Вижте какво сподели тя за цените на имотите, тенденциите в жилищното кредитиране, най-търсените жилища и квартали, както и добър ли е моментът за покупка на имот:




Вижте нашите топ оферти ново строителство в София

  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване