Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES - ВЕЧЕ И В ЧУЖБИНА!

2015-07-01

Уважаеми клиенти и партньори,

С огромна радост бихме искали да споделим с вас, че успяхме да реализираме една наша голяма отколешна мечта, над която се трудим от доста време насам - да предложим на българските купувачи пълна гама от имоти в чужбина с детайлни описания на български език.

Започваме с най-атрактивните страни като Гърция (от където сме ви подготвили над 2 000 имота с цени от 40 000 евро), Испания, Великобритания, Австрия и целта ни ще бъде постепенно да ви предложим имоти в максимален брой страни по света, атрактивни за покупка и инвестиция.

Всичко това само половин година след като нашата дъщерна компания
ЛУКС ИМОТИ, специализирана в имотите от най-висок клас, беше първата българска компания, която излезе извън границите на България и предложи на заможните купувачи елитни имоти в целия свят.

BULGARIAN PROPERTIES ще допълни богатия избор на имоти зад граница, сред които ще ви предложим имоти от всички категории и то на цени, съпоставими с тези в България.

Така за първи път в историята на имотния пазар в България BULGARIAN PROPERTIES ще ви даде достъп до имоти в чужбина на изключително атрактивни цени и с обслужване на български език от родна компания и доказани консултанти, за да може вложението в имот зад граница да бъде при максимална защита на вашите интереси.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем ваши консултанти при покупко-продажбата на имот не само в цяла България, но и в чужбина!

С уважение,

Полина Стойкова
Изпълнителен директор

---

Вижте най-новите ни оферти от Гърция

Вижте всички наши оферти от чужбина




  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още

Изпратете запитване