BULGARIAN PROPERTIES - ВЕЧЕ И В ЧУЖБИНА!

2015-07-01

Уважаеми клиенти и партньори,

С огромна радост бихме искали да споделим с вас, че успяхме да реализираме една наша голяма отколешна мечта, над която се трудим от доста време насам - да предложим на българските купувачи пълна гама от имоти в чужбина с детайлни описания на български език.

Започваме с най-атрактивните страни като Гърция (от където сме ви подготвили над 2 000 имота с цени от 40 000 евро), Испания, Великобритания, Австрия и целта ни ще бъде постепенно да ви предложим имоти в максимален брой страни по света, атрактивни за покупка и инвестиция.

Всичко това само половин година след като нашата дъщерна компания
ЛУКС ИМОТИ, специализирана в имотите от най-висок клас, беше първата българска компания, която излезе извън границите на България и предложи на заможните купувачи елитни имоти в целия свят.

BULGARIAN PROPERTIES ще допълни богатия избор на имоти зад граница, сред които ще ви предложим имоти от всички категории и то на цени, съпоставими с тези в България.

Така за първи път в историята на имотния пазар в България BULGARIAN PROPERTIES ще ви даде достъп до имоти в чужбина на изключително атрактивни цени и с обслужване на български език от родна компания и доказани консултанти, за да може вложението в имот зад граница да бъде при максимална защита на вашите интереси.

За нас ще бъде чест и удоволствие да бъдем ваши консултанти при покупко-продажбата на имот не само в цяла България, но и в чужбина!

С уважение,

Полина Стойкова
Изпълнителен директор

---

Вижте най-новите ни оферти от Гърция

Вижте всички наши оферти от чужбина
  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114