BULGARIAN PROPERTIES на изложението A Place in the Sun

2015-03-20

След московското изложение „Български дом”, BULGARIAN PROPERTIES участва в най-популярното събитие за имоти в чужбина във Великобритания.

А Place in the Sun Live се състоя в Манчестър в периода 13-15 март.

Изложението бе посетено от над 5000 човека, като изборът обхващаше имоти от целия свят. България се превърна в приятна изненада за повечето посетители.

С богатото си разнообразие от имоти, изгодни оферти, стартиращи от 10 000 паунда, страната ни за пореден път доказа, че не случайно е сред топ дестинациите за покупка на нов дом.

В програмата на нашумялото изложение бяха предвидени семинари и срещи със звезди от шоу-бизнеса.

Без съмнение България предлага най-добрите оферти! Огромно разнообразие от обекти, добри локации и изгодни цени. Позвънете ни за да Ви предложим най-добрата сделка!Вижте видео, което заснехме на изложението:
Следващото, изложение, на което ще участваме в Англия, ще се проведе в Лондон от 8 до 10 май.

Включете имота си за продажба с нас на изложението в Лондон!

Вижте имоти за продажба в ски курортите

Имоти в морските курорти

Съдействие при покупка на имот с ипотечен кредит


  прочети повече статии

Споделете
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114