BULGARIAN PROPERTIES на изложението „RESIDENCE EXPO - 2013” в Новосибирск

2013-04-02

С радост информираме нашите клиенти и партньори, че от 4 април 2013 г. отваря врати новосибирското изложение за имоти „RESIDENCE EXPO - 2013” в ресторант ресторана La Maison.

На щанда на BULGARIAN PROPERTIES ще бъдат представени много оферти за продажба и под наем в цялата страна. Специалистите на BULGARIAN PROPERTIES консултират клиентите във всички аспекти на процеса на покупка на имот.

За клиентите са предвидени промоции и намаления. Някои от най-добрите ни комплекси са представени на щанда на компанията на изключително атрактивни цени, валидни само в рамките на изложението.

За клиентите на BULGARIAN PROPERTIES това е чудесна възможност да се срещнат с мениджърите на компанията, да получат изчерпателна и подробна информация относно покупката на имот, новите ни проекти, промоциите и да се възползват от специалните ни цени.

BULGARIAN PROPERTIES е подготвила специални промоции и атрактивни цени за всеки клиент, който резервира имот по време на изложението.

Информация за изложението
4-6 април 2013 година
„RESIDENCE EXPO - 2013” в Новосибирск
Ресторант La Maison
Адрес: Новосибирск, ул. Советская, 25
2 етаж, главен вход

4 април - 12:00 - 20:00 ч.
5 април - 12:00 - 20:00 ч.
6 април - 10:00 - 17:00 ч.

Вход свободен!

Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 6.


  прочети повече статии

Споделете
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114