Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES на изложението „RESIDENCE EXPO - 2013” в Новосибирск

2013-04-02   |  Анна Хинова

С радост информираме нашите клиенти и партньори, че от 4 април 2013 г. отваря врати новосибирското изложение за имоти „RESIDENCE EXPO - 2013” в ресторант ресторана La Maison.

На щанда на BULGARIAN PROPERTIES ще бъдат представени много оферти за продажба и под наем в цялата страна. Специалистите на BULGARIAN PROPERTIES консултират клиентите във всички аспекти на процеса на покупка на имот.

За клиентите са предвидени промоции и намаления. Някои от най-добрите ни комплекси са представени на щанда на компанията на изключително атрактивни цени, валидни само в рамките на изложението.

За клиентите на BULGARIAN PROPERTIES това е чудесна възможност да се срещнат с мениджърите на компанията, да получат изчерпателна и подробна информация относно покупката на имот, новите ни проекти, промоциите и да се възползват от специалните ни цени.

BULGARIAN PROPERTIES е подготвила специални промоции и атрактивни цени за всеки клиент, който резервира имот по време на изложението.

Информация за изложението
4-6 април 2013 година
„RESIDENCE EXPO - 2013” в Новосибирск
Ресторант La Maison
Адрес: Новосибирск, ул. Советская, 25
2 етаж, главен вход

4 април - 12:00 - 20:00 ч.
5 април - 12:00 - 20:00 ч.
6 април - 10:00 - 17:00 ч.

Вход свободен!

Щанд на BULGARIAN PROPERTIES – 6.


  прочети повече статии

Сподели
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване