BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва

2012-05-21

За нас е удоволствие да ви съобщим, че BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва, където нашите клиенти ще могат да получат консултация и съдействие във връзка с продажбата и наема на имоти в България, организиране на огледи, получаване на визи и по всякакви въпроси, свързани с пазара на недвижими имоти.

Нашият офис в Москва ще организира участия на компанията ни на всички големи изложения за недвижими имоти, ще рекламира имотите ни на местно ниво, ще представя професионални презентации на нашите партньори-строители и др. Така офертите на имоти, които предлагаме, ще бъдат по-добре рекламирани на местно ниво и ще помогнем на нашите клиенти и партньори по-лесно да вземат правилно решение при инвестиране в имот в България.

Клиентите в новия ни офис в Москва ще получат ценна информация и съвет от нашия консултант и офис мениджър Татяна Олейник, която познава имотния пазар в България в детайли.

Адресът и контактите на офис Москва са следните:

Ул. Мосфилмовская 52, бл. 1, офис 17A
Москва 119590, Русия
Тел.: +7 (495) 363 0156
Факс: +7 (495) 363 0156
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
bulgarianproperties.ru
Вижте Офис Москва на картата

  прочети повече статии

Споделете
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114