Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва

2012-05-21   |  BULGARIAN PROPERTIES

За нас е удоволствие да ви съобщим, че BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва, където нашите клиенти ще могат да получат консултация и съдействие във връзка с продажбата и наема на имоти в България, организиране на огледи, получаване на визи и по всякакви въпроси, свързани с пазара на недвижими имоти.

Нашият офис в Москва ще организира участия на компанията ни на всички големи изложения за недвижими имоти, ще рекламира имотите ни на местно ниво, ще представя професионални презентации на нашите партньори-строители и др. Така офертите на имоти, които предлагаме, ще бъдат по-добре рекламирани на местно ниво и ще помогнем на нашите клиенти и партньори по-лесно да вземат правилно решение при инвестиране в имот в България.

Клиентите в новия ни офис в Москва ще получат ценна информация и съвет от нашия консултант и офис мениджър Татяна Олейник, която познава имотния пазар в България в детайли.

Адресът и контактите на офис Москва са следните:

Ул. Мосфилмовская 52, бл. 1, офис 17A
Москва 119590, Русия
Тел.: +7 (495) 363 0156
Факс: +7 (495) 363 0156
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
bulgarianproperties.ru
Вижте Офис Москва на картата

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Горещ пазар на имоти в Банско - вижте най-добрите предложения само при нас!
Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който предлага отлични условия за почивка и туризъм през цялата година. За лично ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване