BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва

2012-05-21   |  BULGARIAN PROPERTIES

За нас е удоволствие да ви съобщим, че BULGARIAN PROPERTIES откри свой офис в Москва, където нашите клиенти ще могат да получат консултация и съдействие във връзка с продажбата и наема на имоти в България, организиране на огледи, получаване на визи и по всякакви въпроси, свързани с пазара на недвижими имоти.

Нашият офис в Москва ще организира участия на компанията ни на всички големи изложения за недвижими имоти, ще рекламира имотите ни на местно ниво, ще представя професионални презентации на нашите партньори-строители и др. Така офертите на имоти, които предлагаме, ще бъдат по-добре рекламирани на местно ниво и ще помогнем на нашите клиенти и партньори по-лесно да вземат правилно решение при инвестиране в имот в България.

Клиентите в новия ни офис в Москва ще получат ценна информация и съвет от нашия консултант и офис мениджър Татяна Олейник, която познава имотния пазар в България в детайли.

Адресът и контактите на офис Москва са следните:

Ул. Мосфилмовская 52, бл. 1, офис 17A
Москва 119590, Русия
Тел.: +7 (495) 363 0156
Факс: +7 (495) 363 0156
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
bulgarianproperties.ru
Вижте Офис Москва на картата

  прочети повече статии

Сподели
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Изпратете запитване