BULGARIAN PROPERTIES стартира зимния сезон с нов офис в Банско

2012-11-12   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

С удоволствие ви каним да посетите новия ни офис в Банско, който отвори врати преди броени дни.

Новият ни адрес е в топ центъра на града - на площад Възраждане - и работи всеки ден от 9.30 до 18.30 ч. Там можете да получите подробна информация за предлаганите от BULGARIAN PROPERTIES имоти в Банско и региона, професионален съвет и консултация, както и да организирате огледи на имоти.

Адресът и контактите на офис Банско са:
пл. Възраждане, ул. Пирин 14
гр. Банско, 2770
Моб.тел.: +359 886 033 033
Моб.тел.: +359 887 616 696
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
vic_georgiev
Вижте Офис Банско на картата

Градът-музей Банско е притегателeн център за български и чуждестранни туристи през цялата година, заради уникалното съчетание от чудесни възможности за ски туризъм, красотата на Пирин планина, и възрожденска култура и самобитен фолклор.

През последните месеци се наблюдава увеличен интерес към зимните курорти и нашите очаквания са за силен зимен сезон. Към момента Банско е най-евтиният ваканционен пазар в България, а и в цяла Европа. Цените на ваканционни имоти в курорта започват от 300 евро/кв.м.

Разгледайте нашите оферти в/близо до Банско

  прочети повече статии

Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Изпратете запитване