Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС с награда за застрахователен брокер на годината

2009-02-16   |  Централен офис, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

За трета поредна година БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС получи отличието брокер номер едно на Алианц България в страната в категорията "Имуществени застраховки". Наградата бе връчена на застрахователния експерт на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС Галя Златанова по време на конференция на застрахователната компания в Парк Хотел Москва на 16.02.2009 г.

Отдел „Застраховки” на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС е един от първите отдели на компанията, като освен сключване на имуществени застраховки на своите клиенти, този отдел се грижи да следи за изтичането и подновяването на застраховките и да предоставя помощ при настъпване на застрахователно събитие. Освен застраховки на недвижимо имущество компанията предлага и всички други видове застраховки.

За консултации и сключване на застраховки, можете да се свържете с Галя Златанова по е-мейл или да се обадите на телефон 02 868 1188 за цялата страна.

Още по темата:

Застраховката на недвижимо имущество - излишен разход или необходимост. Цени на застраховките.

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС анализира застраховките на недвижимо имущество по TV2



  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване