BULGARIAN PROPERTIES на изложението „RESIDENCE EXPO - 2013” в Новосибирск - репортаж

2013-04-08   |  BULGARIAN PROPERTIES Централен офис

Приключи последното за пролетния сезон изложение на нашата компания в Русия – „Residence Expo Недвижимость всего мира” в гр. Новосибирск. Столицата на Сибир се явява и третият по големина град на страната след Москва и Санкт Петербург, както и най-големият и развит град в Азиатската част, разположен на 3350 км от Москва.
Домакин на това значимо събитие бе най-елитният ресторант в града - La Maison, заемащ изискана старинна сграда от началото на миналия век, в самия център.

Организаторите, нашите партньори Вячеслав и Антонина Думенко от компанията „Славянская Артель”, се бяха погрижили да проведат едно международно изложение на високо ниво. Присъстваха компании представящи имоти от България, Испания, Чехия, Италия, ОАЕ, както агенции, така и строителни предприемачи. През трите дни 04 до 06.04.2013 г. щандовете на изложителите бяха посетени от множество потенциални купувачи, инвеститори и професионалисти в областта на имотите от Новосибирск, съседните градове-сателити и селища от цялата област. Събитието бе отразено от множество местни медии — телевизионни, радио и печатни.

Щандът на BULGARIAN PROPERTIES беше един от най-забележителните на цялото изложение. На големи банери бяха представени топ комплексите на дъщерния ни бранд „Чобанов и Стоянов” ООД – „Сънсет Делукс”, „Вили Сънсет”, „Ембърли”, „Сънсет Кошарица”, както и стратегическите проекти, маркетирани от нашата компания – „Даун Парк Венера Палас” и „Грийн Лайф”. Чрез каталозите и брошурите на компанията нашите клиенти можаха да се запознаят с всички най-интересни имоти, предлагани в богатата ни база данни за продажба и под наем в цяла България.

Всеки посетител на щанда ни беше подробно консултиран по всички важни въпроси относно покупката на имот в България, бяха предоставени всички детайли относно обектите и имотите от конкретен интерес на всеки посетител. На изложението присъстваха директорът на офис Южно Черноморие, Цветан Петракиев и собственикът на компанията Никола Стоянов. Последният проведе разговори и постигна съгласие за работа на партньорски принцип с множество агенции и частни брокери, работещи в Новосибирска Област. Разчитайки на повече местни партньори и представители, нашата компания ще обхване по-силно района и ще стигне до повече клиенти. Направено бе и специално обръщение към участниците и посетителите на изложението, с кратка презентация на нашата компания, нейните предимства и насоките на нашата работа.

Изложението в Новосибирск беше изключително полезно за БОЛГАРИАН ПРОПЕРТИС от много гледни точки. Освен всичко директорите на компанията успяха сами да усетят атмосферата на града и областта, нагласите на клиентите, проблемите с които се сблъскват, желанията им и възможностите за покупка на определени имоти и в определени райони на България. Натрупаните нови контакти и опит след това поредно изложение в далечен регион на Русия, ще ни позволят да подобрим още повече своя модел на работа и обслужване на клиентите.

  прочети повече статии

Сподели
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване