Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия

2010-12-21   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС връчи традиционните си годишни отличия за успехи постигнати от компанията и нашите сътрудници в цялата страна през годината. Това се случи по време на коледното парти на компанията, което се състоя на 19 декември в София. Ето и част от наградените офиси и колеги в отделните категории:

• За 3-та поредна година офис Жилищни и търговски имоти в гр. София спечели отличието „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалния директор на офиса Светослав Друмев.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2010” също отиде при офис Жилищни и търговкски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2010” тази година бе спечелена от Динко Славов – регионален мениджър на офис Бургас.

Стела Стойчева от офис Наеми гр. София тази година пребори силната конкуренция от град Варна и получи наградата „Най-голям брой сделки с наеми 2010”.

• Награда за „Най-голямо увеличение на продажбите 2010 г.” получи офис Стара Загора. Радостни сме да съобщим, че БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ще стартира с нов офис в този град от началото на 2011 г.

• Специалната награда за „Цялостен принос за развитието на компанията 2010 г.” беше връчена на нашия Екип ‘Website Development’ – Анна Хинова - Главен редактор, Велимира Димитрова - Главен редактор и Радослав Пеев - Старши уеб разработчик. Това са хората, които с допринесоха за стартирането на нашия нов уебсайт, който се гордее с пълноправни версии на 3 езика, модерна визия, новаторство и хиляди оферти за продажба и наем на атрактивни имоти в цялата страна.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти Весели празници и спорна Нова година!

  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване