Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Списание "A Place in the Sun": Следващите няколко месеца ще са най-доброто време за купуване на имот в България

2010-01-29   |  Сп. A Place in the Sun, бр. януари 2010

В броя си от месец януари 2010 г. авторитетното британско списание „A Place in the Sun” публикува класация за Топ 10 на имотните дестинации в света, предпочитани от британците. България се нарежда на десето място в тази класация, като според списанието цените на имотите в страната ни са паднали средно с 28 процента за една година.

Според списанието експертите прогнозират, че цените почти са стигнали дъното и че през следващите няколко месеца ще е най-доброто време за купуване на имот. Списанието пише, че сега наистина е правилният момент за закупуването на ваканционен имот на морето или в планината или на селска къща, като цените на места са паднали до 50 процента.

„A Place in the Sun” пише за Банско – най-известния зимен курорт в страната, както и за Слънчев бряг, където купувачите вече могат да се сдобият с ваканционен имот на много изгодна цена. В броя се споменава и за доста по-ниските цени на апартаментите в София, за интересните предложения в района на Пловдив и за привлекателните цени на апартаментите на първа линия в Созопол.

Ако желаете да получите по е-мейл пълния анализ на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС на пазара на имоти и прогноза за 2010 г., моля натиснете тук.

Стигна ли пазарът на имоти дъното?

  прочети повече статии

Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните огледи, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване