Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Честит рожден ден, BULGARIAN PROPERTIES!

2012-03-08

Днес, в деня на жената, който искаме да честитим на всички дами и да им пожелаем много успехи, щастие и радост, нашата компания също има повод за празник.

Навършват се 9 години, откакто стартирахме нашия уебсайт и започнахме активно да предлагаме имоти в цяла България за продажба и под наем!

По повод на това днес празнуваме с нов дизайн на сайта, който се надяваме да ви донесе повече приятни мигове в търсене на най-подходящите имоти и намиране на полезна информация, анализи, новини и съвети от доказани имотни специалисти.

За изминалите 9 години ние натрупахме много опит в рекламата на имоти в интернет и затвърждавахме лидерската си позиция в интернет пространството. Не спирахме да подобрявахме дизайна и начина на представяне на имотите на нашия сайт, дори и в трудните времена от началото на кризата.

На снимките можете да видите как е изглеждал сайтът ни от 2003 г. досега и през какви трансформации сме преминали за да сме винаги в крак с последните технологични новости и да ви дадем едно цялостно ново изживяване при търсене на имоти в интернет.

Надяваме се новостите да ви харесат и да ползвате с удоволствие нашите онлайн услуги!

Вижте нашите:
Имоти в София
Имоти в големите градове
Ваканционни имоти
Абонирайте се за нашата услуга Електронно известяване
Абонирайте се за нашите бюлетини с ценни съвети и информация
Търсене на имоти по картата

За коментари и запитвания, моля натиснете тук
  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Помислете за идващото лято! Сега е отличен момент за избор на собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване