Да очакваме ли ръст в цените на имотите? Отговор - на форума "Шумът на парите"

2015-05-04

Ще поскъпват ли имотите? В какви жилища е най-добре да вложим свободните си средства предвид продължаващия спад на лихвите по депозитите? Какви са цените на най-луксозните имоти у нас и каква доходност носят те?

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в панел „Имоти“ на шестото издание на Шумът на парите. След лекторите личат имената на Никола Стоянов, управляващ партньор на ЛУКС ИМОТИ, Виктор Генев, управляващ съдружник и мениджър бизнес развитие в Амрита, Добромир Ганев, управител на Форос, Александър Бочев, управител на RealNet, и Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Според единствената дама в панела: „Шумът на парите” се е доказал като едно от основните икономически събития през годината, на което присъстват всички водещи специалисти. "Залите са препълнени, а темите, които се обсъждат, засягат всички важни аспекти от икономическия живот и показват всички гледни точки. Личните ми очаквания са форумът и през тази година да ми даде възможност да обменя идеи и виждания с експертите в моята сфера - недвижимите имоти, както и да получа синтезирана актуална информация, касаеща цялостното икономическо развитие на страната през 2015 г.”, заяви Полина Стойкова.

Модератор на дискусията ще е Иван Велков. Форумът Шумът на парите ще се проведе на 12 и 13 май в Кемпински Хотел Маринела. Събитието е безплатно за присъствие, като се очаква да събере повече от 40 лектори и 1500 души аудитория. Шестото издание на "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Vivacom, Галакси Инвестмънт Груп, както и спонсорите Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, ЛУКС ИМОТИ, консултантска къща Амрита, Peugeot и Борика Банксервиз. Медийни партньори на събитието са fakti.bg, offnews.bg, novini.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, сп. Forbes, сп. Икономика, агенция Фокус и pariteni.bg. Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Разгледайте имоти в ски курорти

Разгледайте имоти на морето


  прочети повече статии

Споделете
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114