Елена Макреева е новият Регионален мениджър на BULGARIAN PROPERTIES за морските курорти

2018-04-19

Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие.

Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса ни в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг.

В резултат на постигнатите отлични резултати и личните й компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на BULGARIAN PROPERTIES.

В качеството си на Регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите ни по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на BULGARIAN PROPERTIES в региона, маркетинга и рекламата на нашето богато портфолио от морски имоти, управлението и развитието на нашите консултанти, съдействието за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери и всичко необходимо за поддържане на процесите и предоставяне на отлично ниво на обслужване на нашите клиенти.

Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за BULGARIAN PROPERTIES и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията, която е лидер на пазара на ваканционни имоти, с утвърдени позиции, отлична разпознаваемост и натрупан опит. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските ни офиси.

Образование, квалификации и предишен опит

Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ).

Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ.

Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

По повод на новоназначението си Елена споделя:

„BULGARIAN PROPERTIES е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката."

Вижте още информация за Елена Макреева

  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114