Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с имоти и във Франция!

2015-09-14

Насладете се на неповторимия дух на Франция, преразказан в имоти - всеки със свой собствен характер и история, вече достъпни и за български купувачи!

Франция е една от най-предпочитаните европейски страни за покупка на ваканционен имот и за имотни инвестиции. Именно затова ние решихме да представим на вниманието на българските купувачи имоти в цяла Франция на изключително атрактивни и достъпни цени.

Към момента разполагаме с над 1 300 имота във Франция на цени, започващи от 200 000 евро и достигащи до 35 млн. евро. Те са разположени на територията на цялата страна - в столицата Париж, в елитни курорти и градове като Сен Тропе, Кан и Ница, както и в идилични селца и малки градчета. При нас ще намерите пълна гама от имоти – от къщи, вили, планински къщи и морски имоти до замъци, шатота и дори конни бази и лозови масиви.

Вижте всички наши имоти във Франция


Изпратете заявка за пълно ръководство за покупка на имот във Франция



  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още

Изпратете запитване